onsdag 10 juli 2013

Exodus 9

Så kom den äntligen, Exodus nya viewer som hat stöd för SSB/A. Den heter Exodus 9 och har nu anpassats till en del av Linden Labs nya finesser, förutom SSB/A är det CHUI.



Precis som Firestorm saknar den här versionen stöd för materials vilket är lite förvånande men det lär snart komma en ny version som fixar även det. Exodus har troligtvis gjort som Niran och byggt upp en ny viewer men de byter inte namn utan ger den bara ett nytt nummer. Viewern har otroligt många finesser och för den som gillar att ställa om värden för lite udda saker är Exodus den rätta viewern. Exodus tidigare viewer har haft extra mycket att finjustera grafiken med men det gäller inte Exodus 9. En annan sak som saknas i Exodus 9 är RLVa.

Jag har inte gjort någon djupare test av viewern men ändå hittat en del "skönhetsfel" men inget som påverkar funktion. Hade den här viewern haft med materials hade den kunnat bli mitt nya "första-val" men nu hamnar den i samma fack som Firestorm, d.v.s viewer som inte riktigt kan allt som egentligen är standard. Men det är en skillnad från Firestorm, den här får ligga kvar installerad och jag kommer att använda den när jag flyger omkring  lite på chans.

Viewerversioner finns för Windows, Mac och Linux.


Länk till Exodus sida.
http://exodusviewer.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar